Mit navn er Anne Toubøl og jeg blev uddannet kiropraktor i 2018 fra Syddansk Universitet. Jeg har tidligere været ansat som kiropraktor hos Kiropraktisk Klinik Vejen indtil jeg besluttede mig for at blive selvstændig.

Jeg behandler patienter fra 5 år og opefter. Her bruger jeg manuelle færdigheder til både muskler og led, selvfølgelig tilpasset den enkelte. Desuden kan behandlingen også bestå af nålebehandling (dry needling), mobiliserende behandling og strækteknikker. Jeg supplerer gerne med øvelsesvejledning og forebyggende tiltag.

Jeg efteruddanner mig løbende, og har blandt andet taget kurser indenfor smertehåndtering, som jeg finder vigtigt for forståelsen og tolkningen af de smerteinputs, man som patient kan opleve, så disse ikke skaber bekymringer.

Jeg prioriterer nærvær og lydhørhed, når du møder mig i et behandlingsforløb, da jeg tror på, at vi gennem den gode relation får det bedste behandlingsresultat.