Anne Toubøl

Mit navn er Anne Toubøl og jeg blev uddannet kiropraktor i 2018 fra Syddansk Universitet. Jeg har tidligere været ansat som kiropraktor i 3 år hos Kiropraktisk Klinik Vejen og kortvarigt hos Kiropraktisk Klinik Ribe, indtil jeg i februar 2023 besluttede mig for at åbne Ribe Kiropraktik.

Jeg har altid interesseret mig for kroppen og haft glæde ved fysisk bevægelse. Derfor har jeg hele mit liv dyrket sport og motion, lige fra ridning, løb og forskellige former for styrketræning til Jyllandsserien indenfor volleyball. Som barn blev jeg fascineret af kiropraktik, da jeg oplevede hvordan en kiropraktor ved brug af sine hænder kunne lindre min fars rygsmerter.

Fundamentet for Ribe Kiropraktik er lydhørhed, grundighed og faglig kvalitet, hvorfor der er sat ekstra god tid af til alle patienter. Desuden er det vigtigt for mig, at vi sammen sætter os et realistisk mål for det resultat du kan forvente af behandlingsforløbet, ud fra den problematik og de ønsker du kommer med.

Jeg behandler alle typer problematikker indenfor smerter fra bevægeapparatet, og ser patientgruppen fra 5 år og opefter. Her bruger jeg manuelle færdigheder til led og muskler selvfølgelig tilpasset den enkelte. Desuden kan behandlingen bestå af nålebehandling (dry needling), mobiliserende ledbehandling og strækteknikker.

Jeg efteruddanner mig løbende, og har blandt andet taget kurser indenfor smertehåndtering, som jeg finder vigtigt for at give forståelse og tryghed omkring de smerter, man som patient kan opleve. Du vil derfor opleve mig som nærværende, når du møder mig i et behandlingsforløb, da jeg tror på, at vi gennem den gode relation får det bedste behandlingsresultat.

Til dagligt bor jeg i St. Andst ved Vejen med min mand og vores to børn. Fritiden bruges på træning, gåture med vores Golden Retriever samt samvær og aktiviteter med venner og familien.

Mette Majgaard Pedersen

Mit navn er Mette Majgaard Pedersen, og jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2023. Gennem min uddannelse har jeg været på Rygcenter Syddanmark, social- og arbejdsmedicinsk afdeling i Grindsted, samt kiropraktorklinik i Valby.

Jeg har en lang baggrund inden for træning og bevægelse, hvor jeg i barne- og ungdomsårene spillede håndbold i 10 år. De seneste 13 år har jeg beskæftiget mig med styrketræning og har uddannet mig som fysisk træner, kostvejleder og mental coach.

Som kiropraktor behandler jeg patienter fra 5 år og opefter, og mit fokus er at se hele patienten. Forskning viser, at en lang række faktorer, såsom søvn, tidligere skader, motion, stress og kost, påvirker vores helbred og velbefindende. Derfor arbejder jeg ud fra en model, hvor ikke blot det givne smerteområde undersøges og behandles, men derimod hele kroppen og med udgangspunkt i det enkelte individs livssituation. Med dette helhedsfokus ønsker jeg at finde årsagen til dine problemer fremfor blot at se efter symptomerne.

Mine behandlingsforløb består af forskellige behandlingsteknikker, såsom manuelle teknikker for muskler og led, samt nålebehandling (dryneedling) og strækøvelser. Dette kombinerer jeg med forebyggende initiativer såsom øvelser og patientuddannelse, hvor det samlede mål er at begrænse smerter og højne funktionsniveauet.

Jeg er født og opvokset i Vejle og er aktuelt bosiddende i Odense. I min fritid konkurrerer jeg i styrkeløft (squat, bænk, dødløft) og har blandt andet vundet medaljer til DM.